Онлайн магазинът не работи. Ще се радваме да ни посетите на място!

Доставка и плащане

Доставка
 
Доставката до клиента се извършва с куриерска фирма "Спиди" в рамките на до три работни дни от деня на потвърждаването на поръчката. Стойността на доставката не е включена в цената на стоката и възлиза на: 5.90 (пет и деветдесет) лева. Доставката за гр.София и повечето населени места се извършва в рамките на до 5 работни дни. Не се предлага услугата „Преглед на пратка преди получаване”. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА се предлага за поръчки на стойност над 100 лв. независимо от броя на артикулите, поръчани с една поръчка. По изключение, при поръчка на по-големи количества или по-тежки от обичайното стоки, стойността на доставката се оскъпява, като Потребителя ще бъде информиран предварително за нея.
 
Плащане

Всички цени на стоки в сайта са в български лева, включват ДДС и не включват разходи за доставка. За всеки продукт, обявен на сайта, има посочени две цени. По-високата е редовната цена на Стоката, препоръчвана от производителите и/или редовната цена без намаление, а по-ниската - постоянната аутлет- цена, която не е временно намаление на редовната цена и на която стоката се предлага в онлайн магазина. Целта на обявената по-висока цена е да се представи на Потребителя евентуалното спестяване от покупката на аутлет-стока. Дружеството не носи отговорност за различия между тези цени и цените, обявени в други места за продажби на същите стоки.
  
Начин на плащане:

1) Наложен платеж  - стойност на наложения платеж (цената, която следва да заплатите за закупената стока) се заплаща от получателя на куриера при доставката на пратката, заедно със стойността на куриерската услуга и наложения платеж.
 
2) Банкова карта – дебитна или кредитна - Можете да заплатите със следните карти: MasterCard, MasterCardElectronic, Maestro, Visa, VisaElectron

3) Плащане чрез услугата Плати После

’Плати После’ е предназначена за потребителите, които искат да пазаруват веднага, но временно не разполагат с пари, за да платят на момента. Ако потребителя е над 21 години, с доказани доходи и поръчката да бъде на стойност от 50 - 1500 лв. Одобрението става за няколко минути и се извършва изцяло онлайн, без хартиени договори и нужда от разнасянето им за подписи от куриер.

Всички цени на Стоки в сайта включват опаковане. Транспортните разходи се начисляват и заплащат отделно, съгласно описаното в раздел „Доставка“. В случай, че адресът за доставка е извън територията на РБългария, Потребителят следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа, в случай че има такива.