Връщане на стока

За да върнете продукта, следвайте посочените стъпки :

 

Имате 14 дневен срок, в който можете да осъществите връщане, считано от датата на доставка.

 

1. Моля, обърнете внимание, че продуктите могат да бъдат върнати единствено в оригиналните им опаковки и вид, да не се слагат никакви залепващи материали непосредствено върху тях. Важно е да изпратите заедно с продуктите и получения при доставката формуляр - попълнен.

 

2. Изпратете продуктите с куриерска фирма на адрес: град София,  бул. Цариградско шосе № 92А, София София Аутлет Център, ет. 2 Администрация. Таксата за доставка се заплаща от клиента, освен в случаите на основателна рекламация. С цел улесняване на връщането, препоръчваме да се обърнете към нашите партньори от куриерска фирма “Speedy”, онлайн на support@speedy.bg или на телефон 0700 17001.

 

3. След  проверка на съдържанието на пратката и обработката й, стойността на върнатите продукти ще Ви бъде възстановена по посочена от Вас банкова сметка.Срокът за банковия превод е 14 работни дни, считано от датата на получаване на върнатите продукти в нашият склад.В случай, че доставката е платена с карта,възстановяването на  сумата ще се извърши чрез картова операция по същата картова сметка на потребителя.