Връщане на стока

За да върнете или замените продукта, следвайте посочените стъпки :

 

В случай, че искате да върнете продукт вие имате 14 дневен срок в който можете да осъществите връщане и замяна на продукт, считано от датата на доставка.

 

1.            Моля, обърнете внимание, че продуктите могат да бъдат върнати единствено в оригиналните им опаковка и вид, заедно със София Аутлет Център етикет.  Важно е да изпратите, заедно с продуктите, получения при доставката формуляр- надлежно попълнен.

 

2.            Изпратете продуктите на адрес София Аутлет Център, ет. 2 Администрация , бул. Цариградско шосе № 92А София 1138 с куриерска фирма. Таксата за доставка се заплаща от клиента, освен в случаите на основателна рекламация. С цел улесняване на връщането, препоръчваме да се обърнете към нашите партньори от куриерска фирма “Speedy”, онлайн на support@speedy.bg или на телефон 0700 17001.

 

3.            При получаване на пратката в нашия офис, ще бъдете уведомени. След  проверка на съдържанието на пратката и обработката й, стойността на върнатите продукти ще Ви бъде възстановена по посочена от Вас банкова сметка.Срокът за банковия превод е 14 календарни дни, считано от датата на получаване на върнатите продукти в нашият склад.В случай, че доставката е платена с карта,възстановяването на  сумата ще се извърши чрез картова операция по същата картова сметка на потребителя.

4. При желание за  замяна, новият продукт се изпраща след като вече закупеният бъде върнат.