Връщане на стока

За да върнете или замените продукта, следвайте посочените стъпки :

 

В случай, че искате да върнете продукт, вие имате 14 дневен срок, в който можете да осъществите връщане и замяна, считано от датата на доставка.

 

1. Моля, обърнете внимание, че продуктите могат да бъдат върнати единствено в оригиналните им опаковки и вид, да не се слагат никакви залепващи материали непосредствено върху тях. Важно е да изпратите заедно с продуктите и получения при доставката формуляр- попълнен.

 

2. Изпратете продуктите с куриерска фирма на адрес: град София,  бул. Цариградско шосе № 92А, София София Аутлет Център, ет. 2 Администрация. Таксата за доставка се заплаща от клиента, освен в случаите на основателна рекламация. С цел улесняване на връщането, препоръчваме да се обърнете към нашите партньори от куриерска фирма “Speedy”, онлайн на support@speedy.bg или на телефон 0700 17001.

 

3. След  проверка на съдържанието на пратката и обработката й, стойността на върнатите продукти ще Ви бъде възстановена по посочена от Вас банкова сметка.Срокът за банковия превод е 14 календарни дни, считано от датата на получаване на върнатите продукти в нашият склад.В случай, че доставката е платена с карта,възстановяването на  сумата ще се извърши чрез картова операция по същата картова сметка на потребителя.

4. При желание за  замяна, новият продукт се изпраща след като вече закупеният бъде върнат.

Опцията за връщане и замяна не важи за стоки от типа бански, бельо, печатни издания и канцеларски материали, с изключение на такива с фабрични дефекти. Всички върнати, невзети или отказани поръчки не участват във промоции или игри, организирани от онлайн магазинът на София Аутлет Център. При връщане или замяна за по ниска стойност от обявената за участие в промоциите на София Аутлет Център, клиентът е длъжен да върне получените: подаръци (ако има такива).